Leichhardt Residence

A combination of white cabinetry, natural stone benchtop, and timber flooring give the kitchen in the Leichhardt residence a calm and airy feel. A large Bifold door fills the open-plan kitchen and dining space with light and creates a seamless link between indoors and out. 
The proposed pocket doors conceal all necessary kitchen appliances, and white handleless wall to floor ceiling cabinetry keeps the space minimal and elegant. The timber finish inside the pocket door cabinets adds contrast and warmth.
We used Natural stone to clad the entire island bench to create a bold, sculptural feature inside the kitchen. The curved island benchtop, cylindrical tiled pedestal, pendant light, and rangehood add to the island's beauty and make the island the kitchen's focal point.